Bronasto priznanje papirnemu premazu za sublimacijski tisk

Mednarodno sodelovanje papirnice Goričane, Heliosa in Kaspar papirja je pripeljalo do uspešnega razvoja nove skupine premazov za papir, tržno poimenovane DOMEMUL PEA. Gospodarska zbornica Slovenije, Zbornica osrednjeslovenske regije je inovativno rešitev nagradila z bronastim priznanjem.

Mednarodno sodelovanje papirnice Goričane, Heliosa in Kaspar papirja je pripeljalo do uspešnega razvoja nove skupine premazov za papir, tržno poimenovane DOMEMUL PEA. Gre za napredno, inovativno rešitev za področje tiska na polieterski tekstil, ki temelji na funkcionalnih polimerih na vodni osnovi. Zgledno partnersko sodelovanje je v kratkem času premostilo vse tehnološke izzive in novost uspešno preneslo na industrijski nivo.

Nova skupina papirnih premazov predstavlja okolju in človeku prijazno rešitev. Omogoča visoko kakovosten prenos barvila s papirja na tekstil in torej visoko kakovost tiska, kar bo vplivalo tako na konkurenčnost partnerjev pri prodaji izdelkov za tisk v tekstilni industriji kot tudi na iskanje novih poslovnih priložnosti v drugih nastajajočih tržnih segmentih.

Gospodarska zbornica Slovenije, Zbornica osrednjeslovenske regije je inovacijo nagradila z BRONASTIM PRIZNANJEM.

Razvoj nove skupine premazov za papir

Razvoj nove skupine premazov za papir

Razvoj nove skupine premazov za papir

Razvoj nove skupine premazov za papir